ChatLaq ZiiLLii [ Yeni Yk'cı ]
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 34 Nerden : Usaq İş/Hobiler : Müziq // Sp0r Lakap : Zenosh =P Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Dayan Yalnızlığım... Salı Haz. 03, 2008 8:47 pm | |
| Nefes alamıyorum sanki bugün, Boğuluyorum,boğazıma bir şeyler düğümleniyor. Acaba geçmişten kalmış bir anımı diyorum, Ya da önceden kalmış gözyaşlarıma ait , Hıçkırıklar mı düğümleniyor boğazıma Kulağımda o çok tanıdık sözler, Aynı müziğin tınısı, ‘’SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE ‘’ Bakıyorum yüreğime benim ateşim sönmüş, Küllerim ilkbaharın haylaz rüzgarları ile savruluyor. Külleri bile kalmıyor günden güne bu sevdanın Peki niye nefes alamıyorum hala, Niye bir şeyler düğümleniyor boğazıma, Niye hala üşüyorum. Tek ellerim değil,bedenim değil Yüreğim buz kesmiş vaziyette. Her şeyi elime yüzüme bulaştırdığım gibi Şimdi de elime,ayağıma,kalbime yalnızlığı bulaştırdım. Nefesimde bile yalnızlık var. Feryadım aldı başını gidiyor, Yalvarıyorum resmen. Dayan yalnızlığım diye Ama nafile… Yalnızlık taht kurmuş yüreğime İzin vermiyor, Nefes dahi alamıyorum. Ama sen yine de Sen yine de Dayan yalnızlığım Dayan !!! | |
|