ChatLaq ZiiLLii [ Yeni Yk'cı ]
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 34 Nerden : Usaq İş/Hobiler : Müziq // Sp0r Lakap : Zenosh =P Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: qüne$imi KaybeTtim.!! Salı Haz. 03, 2008 8:46 pm | |
| Bir gün daha ağardı ey sevgili Bir gece daha yerini gündüze bıraktı da Bir benim karamsarlığım yerini Umuda bırakamadı
Bak sevgili nasılda aydınlatıyor, Nasılda ısıtıyor güneş herkesi Ama sende benim güneşim değilmiydin ? Sen niye artık benim hüzünlerle dolu yüzümü Aydınlat mıyorsun? Niye sevgili,niye? Sen benim güneşim değimliydin? Hep öyle demez miydim ben sana ? Öyleyse niye sevgili,niye? Sen niye beni ısıtmıyorsun? Niye bukadar üşüyorum Herkez incecik giysilerle dolaşırken Ben niye hala kazaklarımı giyiyorum Kazaklarım bile ısıtamıyor sevgili Üşüyorum,çok üşüyorum Yüreğim buz kesti,donuyorum Niye sevgili,niye Niye bu ayrılık,niye bu hasret,niye bu acı
Mecbur muyduk hasret kalmaya? Tamam sus,sus,yalvarırım sus Duymak istemiyorum Yine başlıyacaksın bir sürü anlamı olmayan açıklamalara Hiç birini duymak istemiyorum,hiç biri Ama veya konuş ,hep konuş Saçmalasan da,ne dediğini anlamasam da konuş Yalvarırım konuş Sesini duymaya çok ihtiyacım var
Peki sevgili sadece bir sorum olacak? Sadece buna cevap ver ve sus!! Bir daha beni aydınlatamıyacak mısın? Bir daha beni ısıtamayacak mısın ?
…..
Yine susuyorsun, Anlam veremediğim susuşlarım başladı yine Biliyorum ne bir daha aydınlatacaksın beni Ne de ısıtacaksın.. Üşüyorum sevgili,üşüyorum Gel ısıt beni desem de gelmeyeceksin Gel/me sevgili, Ne olur gel/me
Güneşimi kaybettim…. L | |
|