ChatLaq ZiiLLii [ Yeni Yk'cı ]
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 34 Nerden : Usaq İş/Hobiler : Müziq // Sp0r Lakap : Zenosh =P Kayıt tarihi : 01/06/08
| Konu: Herkes Hastayım Sanıyor,yastayım Hıc Kımse Bılmıyor Salı Haz. 03, 2008 8:41 pm | |
| Of be dostum, yine gece oldu, Farkindamisin ? Ben yine aldim kalemin yazmaktayim... yine hüzün basti yüregimi, vakit geçmiyor, zaman durdu sanki ... Bi turlu sabah olmuyor.
AH be dostum, oyle bir bo$luktayimki, çiki$ noktasi bile bulamiyorum, ... geceLerim, günduzlerime kari$ti açik 1 kapi ariyorum, nefes almak için !!!
Dostum geç kar$ima, sen dinle bari beni ... sana içimi dökmek istiyorum bu gece ... dinlermisin beni ? yoksa suratini buzup, OFF layip sizlanirmisin herkes gibi ??
Sana duymadigin $eyler altacagim bu gece Ilk defa bu kadar çaresiz kaldim ... Yardimini istiyorum, Dostum ihtiyacim var sana
Derdim çok dostum ya, Neyi nasil anlatsam ki hangi birine öncelik versemmi ?? OOF ooF, yandi yüregim yine
Bir zamanlar her$eyimmi ugrunda verebilecegim biri vardi .. Gözlerimin parlamasina neden olan ! Bütun dertlerimi unuturan ! kalbimi titreten ! Ellerimi terletten ! Hayatimin anLami, ya$ama sebebim vardi ! Içimdeki yanginlari alevlendiren ! NEFESIYLE, NEFESIME hayat veren !!!!! Yüregim sevemesine neden bana sevginin degerini ögreten ! Dünya alem dursa, beni birakmacagina söz veren ! Kendinden fazla sevdigini yemin eden ! Ugrumda ölecegini söyleyen ! Sensiz, ben bir hiçim diyen ! Sensiz, ben asla olmaz diyen ! Bana umut, hayat veren ! Sevdigimsin, Helalimsin, Ömrümsun, Dünyamsin DIYEN !!!
O sevdigim vardi ya "O", beni birakip gitti
Ardina bakmadan gitti Hiç bi$ey demeden gitti Ho$cakal dahi demeden gitti Hiç Bi$ey ya$anmami$ gibi gitti Hiç sevmemi$ gibi gitti Ellerimi birakip ta gitti Gönlümu ezip te gitti
Artik "O" yok dostum "O" gitti
Ben ne yapayim $imdi ? Yikildim dostum Yiprandim artik Bu aciya, bu hasrete dayanamiyorum ... Eski günlerimi geri istiyorum ... Sevdigimi çok özluyorum ... Söyle ben ne yapmayim $imdi ? Kimden sevgi dilenegim ?
Anliyormusun beni dost ? Niye gecelerimin gündüzlerime karistigini ? Niye sabah olmadigini ?
Ah Be dostum, a$k çok acImaSIz'mi$ Ah be dostum, herkes beni HASTA saniyor YASTAYIM ama hiç kimse bilmiyor ben "O"nu sevemeye yemin etmi$ken Inadina beni kendine esir eden Gözlerimi, her$eyimi ona adami$ken Içime umut veren, yüregimi ço$kuyle kiprattan "O" Artik yok....
Kalbimi yerinden sökecersine, yaralayipta gitti Harcerini saplarcasini yüregime, çekipte gitti
Halimden anlayan kimse yok, derdime çagre bulan yok Göre halimi dost, anla derdimi payla$ acimi ... Ben ne yapayim, söyle? Bir çare bul $imdi bana Sende, eyme boyunu bana, kafani sallama ... Susma konu$, bakma öyle, teselli et beni...
Hani a$k mutluluktu ?? Hani a$k sevmekti ?? nerde bütun bunlar, NERDE !! Kim görüyor yiprandigimi ? Kim gÖrüyor sevildigini ? Kim görüyor ölümüne SEVDIGIMI ?
Özledim "O"nu, ömrüm, hayatim demesini özledim dost hasretle beklemesini özledim Sesini, gülü$u, çocukça masum baki$ini özledim ÔZLEDIM, ÔZLEDIM, ÖZLEDIM ....
"O" gitti ya dost, bende a$k defterini gömdüm yüregimi, acilmayacak üzere kapadim Kilit vurdum kalbime ...
Artik sevmek ... a$k ...
çok uzak bi kelime bana her$ey yalan benim için bundan sonra
Dost senden bi tek istegim var ÖMRÜMU görürsen, söyle "O"na o seni çok sevmi$ti ölümune tapmi$ti kimseye senin kadar baglanmami$ti Senden sonra hiç gülmedi Senden sonra gözya$lari hiç dinmedi çünku Ilk sevdigide sendin, SON sevdigide sen oldun $imdi "O" yok artik "O"nu sen gömdün topraga | |
|
_hulya_ [ Yeni Yk'cı ]
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 32 Nerden : edirne İş/Hobiler : gitar çalmak Lakap : karakalpaklı Kayıt tarihi : 12/06/08
| Konu: Geri: Herkes Hastayım Sanıyor,yastayım Hıc Kımse Bılmıyor C.tesi Haz. 14, 2008 1:59 pm | |
| eğer sen yazdınsan bu şiiri ellerine sağlık harbi çok güzel bende şiir tutkunuyum yazmasam duramıyorum!!!!!!gerçekten çok güzel EMEĞİNE SAĞLIK SAOLL!!!! | |
|
ChatLaq ZiiLLii [ Yeni Yk'cı ]
Mesaj Sayısı : 23 Yaş : 34 Nerden : Usaq İş/Hobiler : Müziq // Sp0r Lakap : Zenosh =P Kayıt tarihi : 01/06/08
| |